

À la carte-matsedel
Plock:
Plocktallrik (räcker för 2 personer) 295:-
med Lucques-oliver, Marcona-mandlar, Mangalica-skinka, tryffelsalami, Västerbottenost, marinerade kronärtskockshjärtan, Romesco, gubbröra, crostini och aioli
Chips 35:-
Oliver 50:-
Marconamandlar 50:-
Hembakt bröd 50:-
–
Förrätter:
Ankarsmedjans skaldjurstoast
med räka, kräfta, hummermajonnäs och smörstekt formbröd
195:-
Matjessill
med brynt smör, kokt ägg, Västerbottenost, gräddfil och kokt potatis
145:-
Gratinerade havskräftor
i Café de Paris-smör med aioli och bröd
225:-
Rostade primörmorötter
med marinerade kronärtskockshjärtan, romesco-sås, mandel och grillat bröd
145:-
Varmrätter:
Bouillabaisse
med pilgrimsmussla, räka, havskräfta och dagens fångst samt färskpotatis, saffransrouille och bröd
265:-
Kalvfilé Oscar med choronsås
eldad havskräfta, grön sparris och friterad färskpotatis
325:-
Dagens fångst med brynt smör och pepparrot
räkor, kokt ägg och örtslungad färskpotatis
Dagspris
Färskpotatis och smörstekt gul kantarell
med choronsås, grön sparris, pinjenötter och riven Västerbottenost
235:-
Dessert:
Rabarberkompott
med mjölkchokladmousse, färskostparfait, jordgubbsmaräng samt havre- och kardemummakrisp
125:-