

À la carte-matsedel
Plock:
Plocktallrik (räcker för 2 personer) 295:-
med oliver, Marcona-mandlar, Serrano Gran Reserva, tryffelsalami, Västerbottenost, marinerade kronärtskockshjärtan, Romesco, gubbröra, mjukt och hårt bröd och aioli
Chips 35:-
Oliver 50:-
Marconamandlar 50:-
Bröd och aioli 75:-
–
Förrätter:
Ankarsmedjans skaldjurstoast
med räka, kräfta, hummermajonnäs och smörstekt formbröd
195:-
Matjessill
med brynt smör, kokt ägg, Västerbottenost, gräddfil och kokt potatis
145:-
Gratinerade havskräftor
i Café de Paris-smör med aioli och bröd
225:-
Rostade primörmorötter
med marinerade kronärtskockshjärtan, romesco-sås, mandel och grillat bröd
145:-
Ankarsmedjans skaldjursplatå
2 halva humrar, 4 burhavskräftor, 250 g räkor och 4 ostron
serveras med Västerbottenost, bröd och kalla emulsionssåser
Förbeställs senast 3 dagar före ditt besök
1395:-
Varmrätter:
Bouillabaisse
med pilgrimsmussla, räka och dagens fångst samt färskpotatis, saffransrouille och krutonger
265:-
Kalvfilé Oscar med choronsås
eldad havskräfta, grön sparris och friterad färskpotatis
325:-
Dagens fångst med brynt smör och pepparrot
räkor, kokt ägg och örtslungad färskpotatis
Dagspris
Färskpotatis och smörstekt ostronskivling
med choronsås, grön sparris, pinjenötter och riven Västerbottenost
235:-
Desserter:
Vaniljglass
med myltade jordgubbar, lättfryst chokladmousse och havreflarn
125:-
Vit chokladtryffel
med kanderade nötter
75:-