Matlagning i Ankarsmedjan

Här erbjuds en interaktiv middagsupplevelse där maten tillreds av deltagarna själva ihop med våra begåvade kockar. Perfekt för kundmöte, teambuilding och privata fester!

matlagningskurs göteborg

Pris:

Måndag-torsdag 1546,5:-/person (ex moms)

Fredag-söndag 1995:-/person (ink moms)

Upplägg:

Samling i vår trivsamma lokal för en fördrink med något gott att tugga på.

Efter en kort introduktion delas gruppen in i lag.

Därefter går varje grupp till varsin station och börjar att tillreda rätten i menyn som gruppen tilldelats ansvaret för.

Givetvis under noga, men varsam, uppsikt av våra kockar!

När maten börjar närmar sig färdigtillredd är det dags att gå till bords.

Varje grupp har då endast kvar att färdigställa, servera och presentera sin rätt.

Sedan är det bara att njuta av kvällen, maten, drycken och den svåröverträffade atmosfären!

Ingår:

– Kursen och menyn, så klart

– Mousserande vin med tilltugg vid ankomst

– ishink med öl och vin, till självservering, under själva matlagningsmomentet

– Ett glas passande vin till varje rätt i menyn

– Bordsvatten till middagen och kaffe efteråt

Tillkommer:

Uppgradera till äkta champagne vid ankomst – 65:-/kuvertet

Påfyllning av vinet under middagen – debiteras flaskvis av den sort man önskar mer av 

Avec till kaffet – ca 40:-/cl

Vin, öl och enkla drinkar går att beställa efter kaffet om så önskas.

Maila förfrågan här!

Öppen matlagningskväll

 

Utöver chansen att abonnera Ankarsmedjans matlagningsstudio med sin grupp, så erbjuder vi också – då och då – särskilda kvällar när vem som helst kan anmäla sitt deltagande.

Då samlas man med andra trevliga privatpersoner, bildar lag och delar bord under kvällen.
Du kanske kommer ihop med ett kompisgäng, din partner eller helt solo!

 

 

För att snabbt bli varse om nya evenemang; se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

För frågor om våra matlagningsevenemang; skicka ett mail till info@ankarsmedjansocial.se

 

ankarsmedjan social

Grillsmedjan!

I maj, juni, juli och augusti kan man laga mat med vår nybyggda uteservering som en del av upplevelsen. Då integrerar vi ett eller flera grillmoment i menyn och trycker lite extra på sommarinslagen i råvarukorgen.

Pris:
Söndag-tisdag 1995:-/person (ink moms)
– Minimumdebitering 15 personer
Fredag-söndag 1995:-/person (ink moms)
– Minimumdebitering 20 personer

Meny 1/5-13/8:

Grillad tonfisk à la Nicoise
med vaktelägg, svarta oliver, grön sparris och friterad potatis

Grillad färsk pilgrimsmussla 
med brynt smör- och löjromsvinägrett

Grillad torskrygg med choronsås
primörsallad på regnbågsmorötter, rädisa, färskpotatis, knipplök och blomkål

Rabarberkompott
med mjölkchokladmousse, färskostparfait samt havre- och kardemummakrisp

Maila förfrågan här!

Ankarsmedjan Social

Klippan 30
414 51 Göteborg
073-516 65 62

info@ankarsmedjansocial.se

Följ oss på