Ytterligare 12 sittplatser finns en trappa upp, i vår exklusiva chambre separée Ankarloftet. Utrustad med en Samsung Frame är detta även en utmärkt plats för den mindre konferensen.
Maila din förfrågan till denna adress

Ankarsmedjans sällskapsmeny (1/5 – 6/8)
Förrätt:
Laxsashimi
med kaprisemulsion, rimmad gurka, forellrom och friterad schalottenlök
alternativt
Tartar på oxe
med persiljemajonnäs, löjrom och Pommes Allumettes
Mellanrätt:
Raviolo fylld med sommarsvamp
skum på vitt vin och Västerbottenost, vitlöksstekt havskräfta och frisséesallat
alternativt
Wagners hummersallad
med mild parmesandressing, knaprigt bacon, gula russin samt pistage- och pinjenötter
alternativt
Kokt vit AAA-sparris*
med brynt smörmajonnäs, halstrad pilgrimsmussla, comté och hasselnötter
Varmrätt:
Bergtunga
med skaldjurssås, blancherade primörer och Pommes Ecrassée
+ Störkaviar 95:-/person
alternativt
Skreitorskrygg
med hollandaisesås, löjrom, mandel, blomkålsskott, gulbeta och kokt potatis
alternativt
Helstekt ryggbiff
med choronsås, blancherade primörer samt krokett på potatis, ost och jalapeños
+ Sommartryffel 55:-/person
Dessert:
Mandelkaka
med punschgrädde, fransk maräng och jordgubbar
alternativt
Citronparfait
med lemoncurd, myltade hallon samt krisp på mandel och vit choklad
*= Så länge råvaran är i säsong
Ankarsmedjans sällskapsmeny (7/8 – 19/11)
Publiceras i början/mitten av juli




Fyrarättersmeny fr 1095:-/person
Champagne vid ankomst fr 200:-/person
Crémant vid ankomst 165:-/person
Om inget annat avtalas gäller en arrangemangstid om 4 timmar
Önskar man förlänga arrangemangstiden tillkommer 1500:-/påbörjad extratimme
Förlängd arrangemangstid behöver meddelas med god framförhållning till ditt bokade datum
535:-/person (minimumdebitering 12 personer)
