Ytterligare 14 sittplatser finns en trappa upp, i vår exklusiva chambre separée Ankarloftet. Utrustad med en Samsung Frame är detta även en utmärkt plats för den mindre konferensen.
Maila din förfrågan till denna adress

Ankarsmedjans sällskapsmeny (1/5 – 6/8)
Förrätt:
Laxsashimi
med kaprisemulsion, rimmad gurka, forellrom och friterad schalottenlök
alternativt
Tartar på oxe
med persiljemajonnäs, löjrom och Pommes Allumettes
Mellanrätt:
Raviolo fylld med sommarsvamp
skum på vitt vin och Västerbottenost, vitlöksstekt havskräfta och frisséesallat
alternativt
Wagners hummersallad
med mild parmesandressing, knaprigt bacon, gula russin samt pistage- och pinjenötter
alternativt
Kokt vit AAA-sparris*
med brynt smörmajonnäs, halstrad pilgrimsmussla, comté och hasselnötter
Varmrätt:
Bergtunga
med skaldjurssås, blancherade primörer och Pommes Ecrassée
+ Störkaviar 95:-/person
alternativt
Skreitorskrygg
med hollandaisesås, löjrom, mandel, blomkålsskott, gulbeta och kokt potatis
alternativt
Helstekt ryggbiff
med choronsås, blancherade primörer samt krokett på potatis, ost och jalapeños
+ Sommartryffel 55:-/person
Dessert:
Mandelkaka
med punschgrädde, fransk maräng och jordgubbar
alternativt
Citronparfait
med lemoncurd, myltade hallon samt krisp på mandel och vit choklad
*= Så länge råvaran är i säsong
Ankarsmedjans sällskapsmeny (7/8 – 18/11)
Förrätt:
Sashimi på hälleflundra
med citronmajonnäs, panerad havskräftstjärt, picklad chili och rättika
alternativt
Tartar på oxe
med krasseemulsion, löjrom och Pommes Allumettes
Mellanrätt:
Raviolo fylld med svamp
halstrad pilgrimsmussla, frissésallat och Västerbottenskum
alternativt
Wagners hummersallad
med mild parmesandressing, knaprigt bacon, gula russin samt pistage- och pinjenötter
Varmrätt:
Smörbakad bergtunga
med kräft- och krondillssås, stekta kantareller och potatisstomp med lagrad hårdost
+ Störkaviar 145:-/person
alternativt
Stekt piggvarsfilé
med hummerbearnaise, bakad tomat, schalottenlöksringar och Pommes Andersson
alternativt
Helstekt ryggbiff
med sauce bordelaise, stekta kantareller, karamelliserad lökkräm samt pytt på potatis och sidfläsk
+ Tryffel 85:-/person
Dessert:
Calvadosglass
med mandel- och äpplekaka samt rostad mandelmassa
alternativt
Crème brulée
med myltade bär




Fyrarättersmeny 1095:-/person
OBS! Vid inkluderande av Wagners hummersallad tillkommer 100:- på menypriset och vid val av piggvar till varmrätt tillkommer 200:- på menypriset.
Champagne vid ankomst fr 200:-/person
Crémant vid ankomst 165:-/person
Om inget annat avtalas gäller en arrangemangstid om 4 timmar
Önskar man förlänga arrangemangstiden tillkommer 1500:-/påbörjad extratimme
Förlängd arrangemangstid behöver meddelas med god framförhållning till ditt bokade datum
535:-/person (minimumdebitering 12 personer)
