• English

Abonnera Ankarsmedjan

Ankarsmedjan är den perfekta platsen att fira bröllopet, den jämna födelsedagen, den lyckade affären och den viktiga sammankomsten.
 
För allt mellan 12-70 personer kan den stora matsalen dukas upp med lika delar högtidlighet och hemmakänsla. De dryga åtta meterna i tak gör också sitt för att din tillställning ska upplevas som något extra.

Ytterligare 12 sittplatser finns en trappa upp, i vår exklusiva chambre separée Ankarloftet. Utrustad med en Samsung Frame är detta även en utmärkt plats för den mindre konferensen.

Maila din förfrågan till denna adress

Ankarsmedjans sällskapsmeny (12/2 – 31/4)

Förrätt:

Oxtartar
med tryffelkräm, ostronskivling och jordärtskockschips

alternativt

Tataki på lax
med ponzumajonnäs, avokado, inlagd chili, laxrom och friterat rispapper

Varmrätt:

Skreitorskrygg
med hollandaisesås, löjrom, mandel, blomkålsskott, gulbeta och potatis

alternativt

Helstekt ryggbiff
med choronsås
broccolini och jalapeño- och cheddarkrokett

Dessert:

Citronparfait
med lemoncurd och myltade hallon
samt vit choklad- och mandelsmulor

alternativt

Crème Brûlée
med färska bär

Tillvalsrätter:

Wagners hummersallad
med mild parmesandressing, knaprigt bacon, gula russin samt pistage- och pinjenötter



Ankarsmedjans sällskapsmeny (1/5 – 6/8)

Förrätt:

Laxsashimi
med kaprisemulsion, rimmad gurka, forellrom och friterad schalottenlök

alternativt

Tartar på oxe
med persiljemajonnäs, löjrom och Pommes Allumettes

Mellanrätt:

Raviolo fylld med sommarsvamp
skum på vitt vin och Västerbottenost, vitlöksstekt havskräfta och frisséesallat

alternativt

Wagners hummersallad
med mild parmesandressing, knaprigt bacon, gula russin samt pistage- och pinjenötter

alternativt

Kokt vit AAA-sparris*
med brynt smörmajonnäs, halstrad pilgrimsmussla, comté och hasselnötter

Varmrätt:

Bergtunga
med skaldjurssås, blancherade primörer och Pommes Ecrassée
+ Störkaviar 95:-/person

alternativt

Helstekt ryggbiff
med choronsås, blancherade primörer samt krokett på potatis, ost och jalapeños
+ Sommartryffel 55:-/person

Dessert:

Mandelkaka
med punschgrädde, fransk maräng och jordgubbar

alternativt

Citronparfait
med lemoncurd, myltade hallon samt krisp på mandel och vit choklad

*= Så länge råvaran är i säsong

Priser:
 
Trerättersmeny fr 865:-/person

Fyrarättersmeny fr 1095:-/person

Vinpaket till trerättersmeny fr 675:-/person
 
Vinpaket till fyrarättersmeny fr 825:-/person

Champagne vid ankomst fr 200:-/person

Crémant vid ankomst 165:-/person

 

Om inget annat avtalas gäller en arrangemangstid om 4 timmar
Önskar man förlänga arrangemangstiden tillkommer 1500:-/påbörjad extratimme
Förlängd arrangemangstid behöver meddelas med god framförhållning till ditt bokade datum

 
Ankarsmedjans trerätterslunch
Tre exklusiva serveringar som komponeras ungefär en vecka före ditt besök.
535:-/person (minimumdebitering 12 personer)
 
Ankarsmedjans vår- och sommarbuffé
Kalla och småvarma rätter från Sverige och medelhavet – perfekt till bröllop, dop, konfirmationer och andra större uppslutningar.
 
Liten sötsak ingår, men kaffe och tårta tillkommer.
 
695:-/person (minimumdebitering 40 personer)
 
Vi rekommenderar ett ledigt dryckesupplägg med öl och vin på borden – givetvis i beställarens önskade prisklass.