• English

Abonnera Ankarsmedjan

Ankarsmedjan är den perfekta platsen att fira bröllopet, den jämna födelsedagen, den lyckade affären och den viktiga sammankomsten.
 
För allt mellan 12-70 personer kan den stora matsalen dukas upp med lika delar högtidlighet och hemmakänsla. De dryga åtta meterna i tak gör också sitt för att din tillställning ska upplevas som något extra.

Ytterligare 12 sittplatser finns en trappa upp, i vår exklusiva chambre separée Ankarloftet. Utrustad med en Samsung Frame är detta även en utmärkt plats för den mindre konferensen.

Maila din förfrågan till denna adress

Ankarsmedjans sällskapsmeny (1/4 – 20/6)

Förrätt:

Kokt vit AAA-sparris
med ramslöksaioli, halstrade havskräftsstjärtar
samt stenbitsrom och rostad mandel
 
alternativt
 
Ankarsmedjans oxtartar
med havskräftsmajonnäs, körvel och Pommes Allumettes

Varmrätt:

Hälleflundra
med rostad vårkycklingsky, råhyvlad champinjon
samt potatis- och primörsallad
 
alternativt

Majskycklingbröst
med rostad vårkycklingsky, råhyvlad champinjon
samt potatis- och primörsallad 

Dessert:

Vaniljglass
med chokladsås, sötebröd
och lättsockrade hallon
Priser:

Trerättersmeny 865:-/person

Fyrarättersmeny (båda förrätterna inkluderas i menyn) 1095:-/person

 
Vinpaket till trerättersmeny 675:-/person
 
Vinpaket till fyrarättersmeny 825:-/person

Champagne vid ankomst 195:-/person

Crémant vid ankomst 165:-/person

Om inget annat avtalas gäller en arrangemangstid om 4 timmar
Önskar man förlänga arrangemangstiden påverkas kuvertpriset
Förlängd arrangemangstid behöver meddelas med god framförhållning till ditt bokade datum

Ankarsmedjans trerätterslunch
Tre exklusiva serveringar som komponeras ungefär en vecka före ditt besök.
495:-/person (minimumdebitering 12 personer)
 
Ankarsmedjans vår- och sommarbuffé
Kalla och småvarma rätter från Sverige och medelhavet – perfekt till bröllop, dop, konfirmationer och andra större uppslutningar.
 
Liten sötsak ingår, men kaffe och tårta tillkommer.
 
695:-/person (minimumdebitering 40 personer)
 
Vi rekommenderar ett ledigt dryckesupplägg med öl och vin på borden – givetvis i beställarens önskade prisklass.