Ankarsmedjans Julbordsmeny (kvällar och helger) 995:-/person

Servering 1 (från buffén):

– 4 sorters heminlagd sill
– 2 sorters lax
– Ankarsmedjans skaldjursröra
– Ost, bröd, smör och sillpotatis
– Såser och sallater

Servering 2 (delikatessplatå till bords):

Kamben, friterad bräss, gravat viltkött, julskinka, svensk korv, oxbringa och ankleverterrin

Janssons frestelse

2 sorters kål

Såser och pickles

Servering 3 (traditionell tallriksservering):

Bakad långarygg med senap- och vitvinssås
sauté på ärta, brysselkål och bacon, friterad persilja samt kokt mandelpotatis

Servering 4 (traditionell tallriksservering):

Ris- och kanelglass med nougatmousse, kanderad valnöt, saffranspicklad citrusfrukt och stekt lussekatt

Ankarsmedjans Julbordsmeny (vardagsluncher) 745:-/person

Servering 1 (från buffén):

– 2 sorters heminlagd sill
– 2 sorters lax
– Ankarsmedjans skaldjursröra
– Julskinka
– Janssons frestelse
– Ost, bröd, smör och sillpotatis
– Såser och sallater

Servering 2 (traditionell tallriksservering):

Bakad långarygg med senap- och vitvinssås
sauté på ärta, brysselkål och bacon, friterad persilja samt kokt mandelpotatis

Servering 3 (traditionell tallriksservering):

Ris- och kanelglass med nougatmousse, kanderad valnöt, saffranspicklad citrusfrukt och stekt lussekatt

Priser & tider

Öppettider och priser

Onsdag-fredag:

Lunch 12.00 745:-/person

Middag 18.30 995:-/person

Lördag:

Lunch 13.00 995:-/person

Middag 19.00 995:-/person

Abonnera Ankarsmedjan för Julfest

Om du är ute i god tid kan du och ditt sällskap få en Jul i Ankarsmedjan helt för er själva. För sällskap om 30-50 personer kan man abonnera hela den ordinarie restaurangdelen.

Skulle man vara fler än så (upp till 65 personer) får man använda både markplanet och loftet.

Är man färre än 30 personer, men önskar ha Ankarsmedjans markplan för sig själva ändå får man helt enkelt gå med på att debiteras för 30 kuvertavgifter (à 995:-/person ink moms).

Ankarsmedjan Social

Klippan 30
414 51 Göteborg
031-202020

info@ankarsmedjansocial.se

Följ oss på